Despre noi

Suntem un partener de încredere pe piața construcțiilor civile, industriale și edilitare prin furnizarea serviciilor de închiriere utilaje de construcții și transport în București / Ilfov, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Datorită utilajelor calitative și profesionalismului întregii echipe suntem pregătiți să vă optimizăm sarcinile și să vă oferim soluții flexibile pentru fiecare lucrare, indiferent de complexitate, astfel încât să fiți pe deplin mulțumit. Prin calitatea serviciilor oferite, dorim să vă devenim un partener de încredere pe termen cât mai lung.

Flexibilitatea pe care o oferim în condițiile de închiriere la prețuri competitive face serviciul nostru foarte atractiv, motiv pentru care clienții și partenerii noștri revin cu noi solicitări de fiecare dată când doresc să închirieze un alt utilaj. În situația în care dispuneți de o lucrare cu mai multe etape de execuție, care necesită diferite utilaje cu spații largi sau restranse pentru manevre, vă oferim posibilitatea de a întocmi un grafic în baza căruia să vă rezervăm utilajele dorite.

Oferim servicii de transport – marfă, mobilă, balastieră, materiale de construcții, pământ negru vegetal, pământ de umplutură – în București și zonele adiacente, atât pentru persoane fizice cât și juridice,

Clienții noștri au fost până acum foarte mulțumiți de promptitudinea cu care am răspuns fiecărei solicitări și de atenția maximă la detalii pe parcursul întregii colaborări.

Vă așteptăm cu drag să apelați la serviciile noastre de închiriere utilaje și transport.

UTILAJE DE ÎNCHIRIAT
Oferim servicii de consultanță și soluții personalizate de închiriere utilaje în funcție de nevoile dumneavoastră.
SOLICITAȚI O OFERTĂ!
Vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate, stabilite pentru fiecare lucrare în parte.
Transport București și zonele adiacente, atât pentru persoane fizice cât și juridice.
TRANSPORT MARFĂ
Fiabil, rapid și în siguranță la un preț competitiv.
TRANSPORT MOBILĂ
Mobilă nouă, gata asamblată sau modulară.
TRANSPORT BALASTIERĂ
Sort, refuz de ciur, piatră concasată, balast, nisip, pământ
MATERIALE DE CONSTRUCȚII
Flexibili în funcție de volum și de greutate
PĂMÂNT NEGRU VEGETAL
Pământ fertil de plantare, pentru grădini și parcuri
PĂMÂNT DE UMPLUTURĂ
Pământ galben vegetal pentru umpluturi